La Polsera del Patinatge: peces úniques i originals

Diferents models i colors per totes les sensibilitats
12,50 €
Opció


Quantitat


Descripció

La Polsera del Patinatge: peces úniques i originals

Inox Disseny i Sport Ticket et presenten la col.lecció d'esport de joies artesanals, treballades a base de materials innovadors i amb un disseny que parteix de la senzillesa i simplicitat.

L'acer innoxidable, l'element principal dels dissenys, és un material d'elevada puresa, altament resistent a l'oxidació i a la brutícia, i que manté el seu aspecte inalterable amb el pas del temps. Es combina per formar peces úniques i originals.

Models:

-- FIL: Model amb perfil de noia patinadora, muntada amb fil de raió, regulable. Colors: negre, blau elèctric, blau turquesa, verd, lila, rosa fucsia, vermell o groc.

  • Preu per dues unitats o més: 11,50 euros / unitat
  • Preu per una unitat: 12,50 euros / unitat.

-- CUIR: Model amb perfil de noia patinadora, muntada amb doble fil pla de cuir i tanca d'acer inoxidable, regulable. Colors: negre, marró o lila.

  • Preu per una unitat: 18,50 euros / unitat.
  • Preu per dues unitats o més: 17,50 euros / unitat.

DESPESES D'ENVIAMENT INCLOSES EN EL PREU: preu reduit per més d'una unitat de comanda del mateix model, podràs triar diferents colors.

El termini de lliurament per a peces en stock és entre 3 i 4 dies i normalment esta garantit per quantitats fins a 3 peces Per quantitats a partir de 4 peces, pel caràcter artesanal de la producció, el termini de lliurament es pot allargar entre 2 i 3 setmanes.


La teva compra


Encara no has adquirit cap article.