Gaudeix de l´història de les motos desde principis del segle XX fins la dècada dels 90

Entrada al Museu de la Moto de Bassella

9,00 €
Regala Sport-Ticket Regala Esport! Personalitza
el val i el preu no es veurà

Descripció

Reconegut entre els millors d'Europa, el Museu Moto Bassella s'ha convertit en un referent per a tots els amants del motor i en una parada obligatòria en la ruta cap Andorra.

Un viatge al llarg del segle XX sobre dues rodes. Això és el que proposa el Museu Moto Bassella, un interessant recorregut des dels models més rudimentaris dels inicis de la motocicleta fins als nostres dies, a través d'una selecció de les principals marques nacionals i internacionals de totes les especialitats.

Al centre del museu destaca el taller original on Mario Soler va reconstruir la majoria de motocicletes que configuren actualment la col.lecció. Transportat acuradament peça a peça des de la seva antiga ubicació de Bassella, conserva tots els elements i detalls originals i configura un dels espais més singulars del museu on el temps es va aturar fa ja més de 20 anys...

A part de l'exposició permanent 100 anys d'història de la moto,  el museu acull petites mostres temporals que es renoven periodicament i que permeten acostar-se al món del motociclisme des de diferents disciplines

Preus:

  • Entrada individual: 9 euros
  • Entrada reduïda: 6 euros (Amb el carnet Jove o d'estudiant, pensionista, targeta acreditativa discapacitat, pilot amb llice`ncia FCM, grups (a partir de 10 persones) 
  • Entrada gratuïta: Nens fins a 8 anys, Amics del Museu, Membres Cavall Fort i Tatano, Membres Club Super3 (amb regal d'una moto de fricció pels menors de 8 anys)

Horaris:

  • De dilluns a diumenge (festius inclosos) de 10:00 a 18:00h
  • TANCAT dimarts i dimecres (excepte per a grups, contactar prèviament per fer reserva a info@museumoto.com)

Condicions

  • Imprimeix el teu val i presenta’l a l’entrada.
  • Nens fins a 8 anys entrada gratuïta.

Adreça

Carretera C-14 km 134, 25289 Bassella