Inscripció oficial on-line a la 7ª cursa del V Campionat Amateur de Kàrting d'Altafulla del 01/10/17

Inscripció a la 7ª cursa del V Campionat Amateur de Kàrting d'Altafulla

55,00 €
Regala Sport-Ticket Regala Esport! Personalitza
el val i el preu no es veurà

Descripció

Inscripció oficial on-line a la 7ª cursa del V Campionat Amateur de Kàrting que es correrà a Altafulla el proper 8 d'octubre.

Per realitzar la inscripció on-line, clica el botó Comprar i segueix les instruccions. Un cop fet el pagament amb targeta de crèdit ja estaràs oficialment inscrit (no cal que enviïs cap comprovant).

Últim dia d’inscripcions anticipades, divendres 29 de setembre. (La inscripció el mateix dia de la cursa tindrà un cost de 60 euros i només s’acceptarà si ha quedat alguna plaça lliure).

******************************************************************************************************************************************

Tens ganes de competir en karting però no tens kart? T’agradaria córrer en una cursa amb entrenaments lliures, cronometrats i cursa, i participar en un campionat de 8 proves?

Ara ho tens fàcil. El Karting Altafulla i Karting Fanàtics han organitzat el Cinquè Campionat Amateur de Karting, un certamen de 8 Grans Premis obert a tothom.

La relació dels Grans Premis: GP1 12 de març GP2 2 d'abril - GP3 14 de maig - GP4 8 de juliol (nocturna) - GP5 29 de juliol- GP6 3 de setembre - GP7 1 d’octubre - GP8 5 de novembre.

Per garantir la màxima igualtat, els karts s’assignaran a cada pilot per sorteig, tan en els entrenaments com per a la cursa.

Consulta el REGLAMENT

Condicions

  • Edat mínima 14 anys

Adreça

Carretera N-340 Km. 1.175, Altafulla