Inscripció oficial on-line a la 8ª cursa del V Campionat Amateur de Kàrting d'Altafulla del 05/11/17

Inscripció a la 8ª cursa del V Campionat Amateur de Kàrting d'Altafulla

55,00 €
Regala Sport-Ticket Regala Esport! Personalitza
el val i el preu no es veurà

Descripció

Inscripció oficial on-line a la 8ª cursa del V Campionat Amateur de Kàrting que es correrà a Altafulla el proper 5 de novembre.

Per realitzar la inscripció on-line, clica el botó Comprar i segueix les instruccions. Un cop fet el pagament amb targeta de crèdit ja estaràs oficialment inscrit (no cal que enviïs cap comprovant).

Últim dia d’inscripcions anticipades, divendres 3 de novembre. (La inscripció el mateix dia de la cursa tindrà un cost de 60 euros i només s’acceptarà si ha quedat alguna plaça lliure).

******************************************************************************************************************************************

Tens ganes de competir en karting però no tens kart? T’agradaria córrer en una cursa amb entrenaments lliures, cronometrats i cursa, i participar en un campionat de 8 proves?

Ara ho tens fàcil. El Karting Altafulla i Karting Fanàtics han organitzat el Cinquè Campionat Amateur de Karting, un certamen de 8 Grans Premis obert a tothom.

La relació dels Grans Premis: GP1 12 de març GP2 2 d'abril - GP3 14 de maig - GP4 8 de juliol (nocturna) - GP5 29 de juliol- GP6 3 de setembre - GP7 1 d’octubre - GP8 5 de novembre.

Per garantir la màxima igualtat, els karts s’assignaran a cada pilot per sorteig, tan en els entrenaments com per a la cursa.

Consulta el REGLAMENT

Condicions

  • Edat mínima 14 anys

Adreça

Carretera N-340 Km. 1.175, Altafulla