Inscripció oficial on-line a la 1ª cursa del VI Campionat Amateur de Kàrting d'Altafulla del 04/03/18

Inscripció a la 1ª cursa del VI Campionat Amateur de Kàrting d'Altafulla

55,00 €
Regala Sport-Ticket Regala Esport! Personalitza
el val i el preu no es veurà

Descripció

Inscripció oficial on-line a la 1ª cursa del VI Campionat Amateur de Kàrting que es correrà a Altafulla el proper 4 de març.

Per realitzar la inscripció on-line, clica el botó Comprar i segueix les instruccions. Un cop fet el pagament amb targeta de crèdit ja estaràs oficialment inscrit (no cal que enviïs cap comprovant).

Últim dia d’inscripcions anticipades, dijous 1 de març. (La inscripció el mateix dia de la cursa tindrà un cost de 60 euros i només s’acceptarà si ha quedat alguna plaça lliure).

******************************************************************************************************************************************

Tens ganes de competir en karting però no tens kart? T’agradaria córrer en una cursa amb entrenaments lliures, tanda cronometrada i cursa a 25 voltes? I participar en un campionat de 5 proves?

Ara ho tens fàcil. El Karting Altafulla ha organitzat el Sisè Campionat Amateur de Karting, un certamen de 5 Grans Premis i una cursa de Resistència obert a tothom.

La relació dels Grans Premis: GP1 4  de març - GP2 29 d'abril - GP3 27 de maig - Cursa Resistència 90` 10 de juny - GP4 21 de juliol (nocturna) - GP5 30 de setembre.

Per garantir la màxima igualtat, els karts s’assignaran a cada pilot per sorteig. I a més hi ha control de pes i posem llastre per anivellar encara més les prestacions! 

Consulta el REGLAMENT

Condicions

  • Edat mínima 14 anys

Adreça

Carretera N-340 Km. 1.175, Altafulla