Inscripció oficial on-line a la 5ª cursa del VI Campionat Amateur de Kàrting d'Altafulla del 30/09/18

Inscripció a la 5ª cursa del VI Campionat Amateur de Kàrting d'Altafulla

55,00 €
Regala Sport-Ticket Regala Esport! Personalitza
el val i el preu no es veurà

Descripció

Inscripció oficial on-line a la 5ª cursa del VI Campionat Amateur de Kàrting que es correrà a Altafulla el proper 30 de Setembre.

Per realitzar la inscripció on-line, clica el botó Comprar i segueix les instruccions. Un cop fet el pagament amb targeta de crèdit ja estaràs oficialment inscrit (no cal que enviïs cap comprovant).

Últim dia d’inscripcions anticipades, dijous 27 de Setembrel. (La inscripció el mateix dia de la cursa tindrà un cost de 60 euros i només s’acceptarà si ha quedat alguna plaça lliure).

******************************************************************************************************************************************

Tens ganes de competir en karting però no tens kart? T’agradaria córrer en una cursa amb entrenaments lliures, tanda cronometrada i cursa a 25 voltes? I participar en un campionat de 5 proves?

Ara ho tens fàcil. El Karting Altafulla ha organitzat el Sisè Campionat Amateur de Karting, un certamen de 5 Grans Premis i una cursa de Resistència obert a tothom.

La relació dels Grans Premis: GP1 4  de març GP2 29 d'abril - GP3 27 de maig - Cursa Resistència 90` 10 de juny - GP4 21 de juliol (nocturna) - GP5 30 de setembre.

Per garantir la màxima igualtat, els karts s’assignaran a cada pilot per sorteig. I a més hi ha control de pes i posem llastre per anivellar encara més les prestacions! 

Consulta el REGLAMENT

Condicions

  • Edat mínima 14 anys

Adreça

Carretera N-340 Km. 1.175, Altafulla